Tiedote: Maper Oy:n omistuspohja muuttuu

Maper Oy:n omistuspohja muuttui 30.9.2022. Maper Oy:stä 80 % liiketoiminnasta on ostanut Mettere Oy Akaasta. Timo Kyyrönen jää edelleen yhtiön omistajaksi 20 % osuudella. Maper Oy:n uusi y-tunnus on 3312926–5.

Mettere Oy on konsernirakenteen emoyhtiö, jonka kotipaikka on Akaassa. Konserniin kuuluu yrityskaupan myötä Air Group Oy ja Junox Oy ja Maper Oy.

Maper Oy valmistaa purettavia ja haponkestäviä palloventtiileitä sekä hienomekaanisia säätö-, ja toimilaitteita. Maper Oy:n keskeiset toimintaperiaatteet perustuvat tekniseen osaamiseen sekä asiakaslähtöiseen ajattelutapaan.

Air Group tarjoaa asiakkaillensa kattavan valikoiman ilmanvaihtojärjestelmien osia ja päätelaitteita sekä on myös tunnettu asiakkaillensa heidän tarpeisiinsa räätälöidyistä ratkaisuista. Noin viidennes tuotannosta muodostuu yhtiön valmistamista ohutlevytuotteista sähkö-ja rakennusteollisuuden asiakkaille. Yhtiössä toteutetaan myös polyuretaanitiivistyspalvelua omiin ja asiakkaiden tuotteisiin.

Junox Oy on erikoistunut puristintyönä tehtävien korkealaatuisten ohutlevytuotteiden valmistukseen, sekä alihankintana että omina tuotteina.

Air Group Oy on perustettu 1999. Yhtiön liikevaihto on 4,0M€, sijainti Tampere ja Akaa.

Junox Oy on perustettu 1991. Yhtiön liikevaihto 2,0M€, sijainti Ylöjärvi.

Maper Oy on perustettu 1989, liikevaihto 2,6M€, sijainti Tampere.

Yrityskaupan myötä konsernin liikevaihto on yhteensä 8,6M€.

Maper Oy:n yhteyshenkilöinä toimivat:

Sopimusasiat: Matti Tervamäki ja Timo Kyyrönen

Myynti: Matti Tervamäki ja Timo Kyyrönen

Tekninen tuki: Kalle Kauppila, Eetu Kauppila

Reklamaatiot: Kalle Kauppila, Matti Tervamäki

Myyntireskontra/laskutus: Miska Autio

Sähköpostit: myynti@maper.fi, etunimi.sukunimi@maper.fi

Yhtiöiden tarkoitus on jatkaa toimintaa samojen arvojen ja laatuodotusten mukaisesti sekä edelleen kehittää ja kasvattaa toimintaa tulevaisuuden muuttuvien olosuhteiden ja asiakastarpeiden mukaisesti.

Yhteistyöterveisin

Maper Oy

Matti Tervamäki – Toimitusjohtaja

040-867 3440

matti.tervamaki@maper.fi.

4.10.2022