Venttiilit & Toimilaitekokoonpanot

”Maper on valmistanut korkealaatuisia venttiileitään jo vuodesta 1978. Laatu on Maperin tuotteiden avaintekijä. Vuosikymmenten aikana saavutetun erikoistumisen ansiosta olemme yksi maailman johtavista venttiilien ja toimilaitteiden valmistajista sellu-, ja paperiteollisuudessa.

Maper | Venttiilit

venttiilit
Palloventtiilit

Maper on erikoistunut valmistamaan venttiilit omista vakiokomponenteistaan ja räätälöimään tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuotekehitys ja suunnittelu onnistuu myös kattavasti kauttamme erilaisiin venttiilikokoonpanoihin. Haponkestävät venttiilimme sopivat myös käyttökohteisiin, joissa on syövyttävät väliaineet tai ulkoinen korroosioympäristö. 

Lue lisää Maper palloventtiileistä

pohjaventtiili
Pohjaventtiilit

Maper haponkestävä pohjaventtiili on tarkoitettu käytettäväksi säiliön pohjaan laippaliitännän avulla. Maper pohjaventtiilit ovat saatavilla kahdessa eri paine-, ja kokoluokassa.

Lue lisää Maper pohjaventtiileistä

Tai tutustu venttiileihimme lataamalla tuotetiedot datasheet -sivulla

Toimilaitekokoonpanot

toimilaite venttiili
Toimilaitteet

Tyypillisin toimilaite kääntyväliikkeisiin palloventtiileihin on pneumaattinen toimilaite. Se on joko 2-toiminen, jolloin paineilma sekä sulkee että avaa venttiilin tai 1-toiminen (ns. jousipalautteinen), jolloin paineen kadotessa toimilaitteen sulkujousi joko avaa tai sulkee venttiilin. Maper palloventtiileihin soveltuvat kaikki markkinoilla saatavilla olevat kääntyväliikkeiset sähkötoimilaitemallit. Kaikkiin toimilaitevaihtoehtoihin on saatavissa raja (mekaaninen tai induktiivinen), asentotiedot sekä lisäksi ne ovat kytkettävissä väylään.

Lue lisää toimilaiteratkaisuistamme