Maper Oy toivottaa hyvää kesää

Haluaisin lähettää teille kaikille lämpimät kesäterveiset ja toivottaa rentouttavaa lomakautta koko Maper Oy:n puolesta. On tärkeää muistaa levätä ja ladata omia akkuja, jotta voimme syksyllä palata takaisin työyhteisöihimme täynnä energiaa ja luovuutta.

Kesä on myös aikaa, jolloin voimme irrottautua arjen kiireistä ja omistaa aikaa itsellemme, perheelle ja ystäville. Käyttäkää tätä aikaa nauttien luonnosta, matkustamisesta, harrastuksista tai mistä tahansa teille merkityksellisestä asiasta. Muistakaa nauttia jokaisesta aurinkoisesta päivästä. 

Tahtoisin ensimmäiseksi välittää erityisterveiset kaikille Maper Oy:n asiakkaille! 

Ilman teitä, meidän ei olisi ollut mahdollista yksin saavuttaa jo nähtyä kehitystä ja lisäksi arvostamme suuresti luottamustanne ja yhteistyötä, jota saamme kanssanne toteuttaa. Olette olennainen osa menestystämme, ja inspiroitte meitä jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme sekä toimittamaan parhaita mahdollisia ratkaisuja hyväksenne.  

Pyrimme jatkuvasti ylittämään odotuksenne tarjoamalla teille mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita ja palveluita. Teidän palautteenne ja haasteenne ovat olleet meille arvokkaita oppitunteja, jotka auttavat meitä kasvamaan ja kehittymään entistäkin paremmiksi. 

Lisäksi tahdon kiittää teitä kaikkia Maperlaisia loistavasta panoksestanne Maper Oy:ssä. Olette tehneet hienoa työtä ja saaneet aikaan merkittäviä asioita, kiitos loistavan yhteishenkenne. Yhdessä olemme onnistuneet luomaan ja toteuttamaan innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme vahvistaen samalla asemaamme alalla.

Toivotan teille kaikille iloista ja rentouttavaa kesää. Kiitos, että olette valinneet Maper Oy:n kumppaniksenne. Jatketaan yhdessä menestyksekästä tulevaisuutta! 

Lämpimin terveisin, 

Matti Tervamäki

Maper Oy

19.6.2023